Käyttäjä:Deathwolf

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Deathwolf
Dewo.jpg

Tämä käyttäjä kuuluu Naruto.fi ylläpitoon
Nimi: Joni Sormunen
Syntymäaika: 9.11.1987
Sukupuoli: Mies
Pituus: 178 cm
Paino 68
Silmien väri: Harmaan vihreät
Hiukset: Mustat,lyhyet
Koulutus: Suurtalouskokki
Sotilasarvo: Alikersantti
Siviilisääty: Varattu
Elämänkatsomus:
Motto:

Dewo Naruto.fi:ssä

Liittynyt 03.03.2006 Klo 11:02:58 Heilunut n.fin sivuilla randomilla aktiivisuudella vuonna 2006. 2007 liittyi aktiivisiin käyttäjiin moderaattori tittelin myötä. Toimii myös foorumin puolella jokseenkin laiskasti. Toimii enimmäkseen Fan-arttien ja videoiden puolella. Vahtii kuin haukka huonosti käyttäytyviä ja uusia käyttäjiä. Auttaa kun vain joku älyää kysyä. Ei tiedä kaikesta kaikkea mutta google no jutsun avulla tietää mitä vain.

Dewo luonnossa

Deathwolfin voi bongata maantieteellisestä persereiästä nimeltä Lieksa. Kohta hänet voi nähdä käyskentelemässä Kiteen keskustassa. Dewo ei liiku paljoa kaupungilla mutta havaintoja on tehty kirjaston ja kirjakaupan lähistöllä Dewon tunnistaa mustista farkuistaan, niittivyöstään, hämärästä hupparista sekä uskollisesta huivista jota ei jätetä edes kovimmilla pakkasilla.

Dewon luonne

Dewo on iloinen, huumorintajuinen, sekava sekä hivenen sarkastinen. Dewon kanssa tulee toimeen olemalla oma itsensä, wolfi ei tykkää yhtään teeskentelijöistä ^^

Dewon periaatte

En kommentoi mitään ellei siihen ole todella hyvää syytä. Uskon että artisti on huomannut itse virheet/parannuksen kohteet mutta ei vain halua viimeistellä työtä ja tehdä sitä kunnolla loppuun asti. Tästä johtuen jos joku on saanut minulta kommentoinin se tarkoittaa sitä että olet onnistunut tekemään jotain tosi hyvin. Yleensä jaan kommentoinin yhteydessä chakraa joten sitäkään ei tarvitse tulla erikseen anomaan.